Міні-садок для дітей з особливими потребами відкрили в Тернополі

Опубліковано:
25 Березня, 2017

Тернопільська організація «БебіКо», яка опікується «сонячними дітьми», розпочала свою роботу у новому приміщенні за адресою вул. Федьковича, 14. Це приміщення їм надала Тернопільська міська рада. 

«БебіКо» сьогодні відвідує 20 діток з синдромом Дауна, аутизмом, частково з ДЦП. А у групі денного догляду, відповідно до законодавства, перебуває восьмеро маленьких тернополян.

«Наша організація була заснована у 2010 році. У Центрі проводяться і індивідуальні, і загальні заняття, а також є міні-садочок денного догляду, – розповідає голова громадської організації Ольга Гордієнко. – Ми вдячні очільнику Тернополя та міській раді за сприяння у вирішенні питання з приміщенням. Адже такий Центр необхідний для діток з особливими потребами та для їх батьків».

 

Нагадаємо, що робота Центру – це соціальний проект, який реалізовується спільно мерією Тернополя та громадською організацією. Раніше Центр працював на орендованій квартирі, за яку платили кошти самі громадські активісти.

Коли закінчився термін оренди, вони звернулися у міську раду, де було прийнято рішення виділити для роботи цього Центру спеціальне приміщення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: