Громадскість просять вплинути на призначення нового начальника Бережанської поліції

Опубліковано:
25 Березня, 2017

Бережани заслуговують достойного начальника поліції! З таким закликом на своїй сторінці у Фейсбук звернувся начальник поліції області Олександр Богомол. Головний поліціянт зокрема зазначив: “На даний час усі відділи та відділення поліції Тернопільщини відчувають великий некомплект особового складу, в тому числі й керівного. Звертаюся до мешканців області, співробітників поліції, ветеранів органів внутрішніх справ з проханням надати консультації щодо кандидатів на посаду начальника Бережанського відділу поліції. Мені важлива думка краян, громадських активістів та поради діючих співробітників у виборі людини на цю керівну посаду. Інформацію прошу надсилати на мою особисту електронну пошту albomnik@ukr.net. Наперед вдячний усім за активну громадську позицію та розуміння”.

Свою позицію стосовно майбутнього начальника висловив керівник громадської організації “Тернопільської Самооборони” Іван Ковалик: “Дуже хороший підхід Олександр Богомол до призначення начальника Бережанський відділ поліції ГУ поліції України в Тернопільській обл.

Надіюсь, що дійсно знайдеться людина, яка зможе організувати роботу в Бережанському районі, але не як завжди, а по-новому, по-закону!

В мене також є думки на цю тему. Чи може начальником стати місцевий працівник. Як на мене, однозначно НІ. Бережани, як до Революції, так і після залишаються мафіозною Сицилією обласного масштабу.

Кар’єри, спирт, ліс – це ті три “теми”, які перемололи трьох після революційних начальників. Активістів, що намагались говорити правду – залякували, палили машини і т.д. До цього часу жоден підпал не розкритий, ЖОДЕН! Хоча всі, в тому числі і працівники поліції знають хто це робив!

Новим начальником райвідділу має стати людина, яка є ні в “темі”, ні в “долі” в цих схемах. Не місцевий, бо його особисто і сімю залякають, а він скаже: “та хіба та зарплата того вартує”?  Тут все залежить від Вас Олександр Миколайович, як завдання поставите, так і людина буде працювати. Завдання ставте Ви, бо шиптуни зроблять, як завжди). Ми готові підтримати в роботі нового керівника, НОВОГО!”.

Фото Івана Ковалика.   Фото Івана Ковалика.
 
Фото Івана Ковалика.   Фото Івана Ковалика.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: