Люди розповідають, що дивна, навіть безглузда подія сталася минулої ночі у «славнозвісному» перинатальному центрі «Мати і дитина» – пограбування. Але пограбування, ніби за сценарієм комедії: зникли сейфи не з грошима, а звичайними, для пересічної людини, документами. Але вони, ствержують працівники центру, далеко не прості для керівника, для самого Куценка.

Кажуть, що вночі з перинатального центру зникли три великі, важкі сейфи, в яких були установчі та бухгалтерські документи та печатка, а також звичайний робочий комп’ютер бухгалтера, хоча можна було поцупити ноутбук, який по логіці, значно цінніший.

Читайте також

Віктор Куценко знову головний лікар тернопільського пологового будинку

Дуже дивно небайдужим тернополянам,  що такий сценарій спрацював, адже у такому закладі цілодобово працює охорона та відео спостереження. Але, о диво, саме на момент «пограбування» ні охорони, ні ввімкнених камер не було.

Подейкують, що хиткий трон Наполеона практично падає, напевно тому Куценко в паніці  перемудрував сам себе. Викрадення документів, які могли б довести корупційні схеми, доводять їх наявність. Занадто явно, занадто необдумано зробили це пограбування. І зараз зрозуміло, на кому горить шапка, хто перший відреагував на цю подію і хто разом із Куценком замітає сліди – Василь Деревляний. Напевно, ваша пісня заспівана, панове!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: