Депутати Тернопільської міської ради проголосували за зміни до Генплану міста

24.03.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Депутати Тернопільської міської ради сьогодні, 24 березня, таки проголосували за внесення змін до Генерального плану міста.

Про чергове пленарне засідання 14 сесії міської ради депутатів повідомили напередодні, щоправда, не всім вдалося вчасно дістатися до Тернополя й потрапити на сесію, яка тривала зовсім недовго, адже загалом розглянули лише чотири питання з порядку денного, серед яких було й одне з найважливіших питань – внесення змін до Генерального плану міста. Відтак, за відповідне рішення проголосували 26 обранців. Не голосували депутати із фракції «Об’єднання «Самопоміч». 

Читайте також

У Тернопільській міській раді проголосували за зміни до Генерального плану

«26 «за»! Зміни до Генплану Тернополя з врахуванням усіх пропозицій та зауважень прийнято. Файне місто буде розвиватись!», – написала відразу після прийняття рішення на своїй сторінці у Фейсбуці прес-секретар міської ради Катерина Калуш.

Нагадаємо, дискусії щодо внесення змін до Генерального плану міста тривали довго, власне, через них не вдалося проголосувати за проект на попередньому засіданні сесії. Тоді депутати вирішили перенести сесію міської ради, а щодо врегулювання всіх суперечностей, які стосуються Генплану міста, створити спеціальну комісію. Дана комісія працювала кілька тижнів й, очевидно, що за результатами її роботи, продовжили сесію й проголосували позитивного за рішення внесення змін. Що важливо, Генеральний план Тернополя прийняли з рекомендаціями комісії за основу з можливістю внесення коректив.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі