«Військові-контрактники та мобілізовані бійці не заповнюватимуть електронні декларації», – Роман Заставний

Опубліковано:
24 Березня, 2017

Вчора, 23 березня, Верховна Рада затвердила зміни до електронного декларування, яким військовослужбовців-контрактників та мобілізованих бійців звільняють від обов’язку заповнювати електронні декларації.

Як зазначив представник партії «Народний фронт» Роман Заставний, жвава дискусія у парламенті щодо цього питання була пов’язана з тим, що військовослужбовці, які перебувають в зоні антитерористичної операції не мають змоги подавати електронні декларації. «Це досить складно і практично неможливо, – зазначив в ефірі парламентського телеканалу «Рада» Роман Заставний. – Тим паче, що військовослужбовці, які задекларують майно, можуть мати певні загрози, оскільки такими даними може скористатися ворог. Зокрема впливати на родичів і так далі. Вважаю, прийняте рішення щодо обов’язкового декларування доходів сільських і селищних голів, депутатів нижчого рівня, керівників громадських організацій абсолютно правильне».

Як зазначив Роман Заставний, внесені зміни до законодавства в частині е-декларування торкнуться і сфери ЗМІ.

Читайте також

«Пенсія цьогоріч зросте щонайменше на 10%», – Роман Заставний

– Йдеться не так про журналістів, як про власників медіа, тобто кінцевих бенефіціарів, які також повинні декларувати свої статки, – сказав народний депутат. – Це було б чесно. Журналісти відносяться в нас до четвертої влади, яка має серйозний вплив на громадську думку. Тут дуже важливо відслідковувати джерела походження фінансування каналів, радіо, паперових та інтернет-видань,

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: