Тернополян запрошують на особливу молитву за перемогу над окупантом

24.03.2017 15:43   Джерело: Місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільська єпархія Української Православної Церкви Київського Патріархату запрошує тернополян, гостей міста та всіх людей доброї волі  взяти участь у спільній молитві за перемогу над агресором і встановлення справедливого миру в нашій державі, - пише Місто.

У неділю, 2 квітня, у всіх обласних центрах України буде проведено масштабну акцію спільної молитви. У Тернополі, на Театральному майдані вона розпочнеться о 12 годині 30 хвилин. Очолить молитву – керуючий Тернопільською єпархією УПЦ Київського Патріархату - архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор.

Наступного дня, 3 квітня, заохочується провести в особливому пості. Хто може, нехай постує протягом дня, не споживаючи їжі, або хоча б до середини дня.

Читайте також

«Правий Сектор» обіцяє вивести на чисту воду московських батюшок, які сіють розбрат і займаються розпустою

Ініціатива проведення акції належить Всеукраїнській Раді Церков і релігійних організацій, яка закликала провести його по всій Україні та в країнах українського поселення. Головний захід відбудеться 2 квітня у Києві о 15 годині на Софійській площі.

«Ми віримо, що Господь почує наші прохання та молитви і наблизить час, коли чужинці, що прийшли з війною на нашу землю, полишать її, українські землі Криму і Донбасу звільняться від окупації, єдність і мир в нашій країні відновляться!».

ЩО: ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКА МОЛИТВА
ПРО ЩО: ЗА ПЕРЕМОГУ НАД АГРЕСОРОМ
КОЛИ:
2 КВІТНЯ 12:30
ДЕ:
ТЕАТРАЛЬНИЙ МАЙДАН


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Місто  

Коментарі