Справжній притон для наркоманів влаштував у своїй квартирі 31-річний тернополянин, неодноразово судимий наркоман зі стажем. Навідувались туди практично всі наркомани з БАМу У під’їзді багатоповерхівки валялися розкидані шприци і смерділо ацетоном. А сусіди скаржилися на підозрілих осіб під будинком, боялися випускати на вулицю дітей.

Факт торгівлі наркотиками за адресою Братів Бойчуків правоохоронці задокументували ще у 2015 році. До кінця справу довели лише зараз. Провели спецоперацію та «здійснили оперативну закупівлю наркосировини». Організатора наркопритону затримали, у його квартирі провели обшук. В цей момент застали  там ще й трьох клієнтів. У помешканні тернополянин варив опій, а покупці одразу там його й вживали. Іноді приходили навіть з власною сировиною. Один міліграм опію коштував 100 гривень. За день підозрваний мав 20-30 покупців.

Читайте також

Уже затримано 4 наркодилерів, які пропонували в Тернополі «сладості»

Правоохоронці вилучили понад 5 кілограмів макової соломки, 15 мілілітрів опію та три літри розчину опію,  прекурсори, марихуану, гроші. Чоловіка затримали. Встановюють, звідки наркоторговець брав сировину длявиготовлення дурману.

Наркопритон. Фото: відділ комунікації ГУНТ

 

Наркопритон. Фото: відділ комунікації ГУНТ

 

Наркопритон. Фото: відділ комунікації ГУНТ

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: