Уже 1 квітня абітурієнти Тернопільщини здаватимуть пробне ЗНО з української мови та літератури. З інших предметів пробний іспит відбудеться 8 квітня, зокрема у цей день пройде тестування з таких предметів: історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, російська мова.

Абітурієнтам варто пам’ятати, що допуск на пункти пробного ЗНО здійснюватимуть при наявності 1.квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування; 2. запрошення (реєстраційної картки); 3. паспорта (або свідоцтва про народження).

Читайте також

На Тернопільщині стартувала акція «За чистий Дністер» (Відео)

Після тестування учасники отримають тестові зошити із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів. Щоб дізнатися результат за шкалою 100-200 балів, потрібно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», якщо такий сервіс є на сайті відповідного регіонального центру оцінювання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: