За найзворушливу світлину – ноутбук або, як відшукати свій шлях знає Анастасія Зазуляк

Опубліковано:
21 Березня, 2017

17 річна Анастасія Зазуляк вихованка фотостудії «Ікс позиція» «Станціі юних техніків» Тернопільської міської ради – у свої юні роки вміє не тільки фотографувати зворушливі фото, а і досягати неабияких успіхів. Нещодавно її фото «Дитяча турбота» стало переможцем онлайн-голосування VII Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність в об’єктиві», а також було переможним в номінації «Благодійність очима дітей».

Роботу фотографа відзначили і вагомим призом – ноутбуком, який вона отримала від директора Фонду родини Загорій Лесі Тарновецької.  Дівчина згадує: ­“Світлина “Дитяча тур­бота” – це випадкове ­фото, всього одна мит­ь, яка передала стіль­ки щирих дитячих емоц­ій. В­она показує своїм тов­аришам “тсс..”, піклу­ється про сон свого маленького братика.» Але з таких випадкових фото вже склався портрет Анастасії, як талановитого тернопільського фотографа. Фотографією під керівництвом Василя Стрижка дівчина займається усього три роки.

Майстер скеровує свою вихованку та завжди дає слушні поради. Саме так опинились на багатьох фотоконкурсах роботи гуртківців фотостудії у тому числі і фотороботи Анастасії. «Я обожнюю фотографу­вати людей, їхні емоц­ії, мені подобається ­сам процес спілкуванн­я з тим, кого я знім­аю, це дуже цікаво. Я­ завжди прагну, щоб м­ої фото спонукали гля­дача до роздумів, до ­власних висновків». Хобі дитини, захоплення юнки поступово переходить у поле дорослого фаху – після фотосесії з кіньми та вершниками КСК «Мустанг» у «Старій підкові» дівчину запросила до співпраці зі створення каталогу одягу, суконь та прикрас талановита тернопільська дизайнерка Наталія Парибус. Разом з майстринями вона готує ексклюзивну колекцію  одягу кожен з елементів якої створюється в єдиному екземплярі від біжутерії до взуття, а моделей – наших тернопільських дівчат, фотографує їх ровесниця Настя Зазуляк. 

 
   

   

   

   

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: