Ян Амор Тарновський повів у підземелля Тернополя своє туристичне військо

Опубліковано:
21 Березня, 2017

“Я, Ян Амор Тарновський, приклав весь свій талант, свій військовий досвід, щоб побудувати це місто! І сьогодні я хочу пройтись його вулицями разом з вами, а вас так багато, просто ціле військо!”

Саме так звернувся до охочих пройти старими вулицями міста та спуститися в підземелля Тернопільського Старого Замку доСЛІДник в гетьманських одежах Сашко Захарченко. Захід туристично-інформаційного центру був анонсований в соціальних мережах, як екскурсія-бриффінг і зібрав понад 200 містян – серед них багато журналістів, від яких згодом дізнаємось про деталі незвичайної екскурсії.

Директор ТІЦ Тарас Ковальчук зауважив, що рівно один рік тому він разом з однодумцями прийшов у міську раду з пропозицією розвивати туризм в Тернополі. Отримавши неприбутковий центр по роботі з туристами, ентузіасти перетворили його у сучасний єдиний цілодобовий центр в Україні, знайшли можливості заробити гроші для розвитку, заробітної плати та друку безкоштовної літератури.

Цей захід ТІЦ проводить разом з ГО “Сity Project”. Екскурсія містом триватиме біля 40 хвилин. Учасники почують та побачать, де і  що знайшли допитливі дослідники тернопільських таємниць.

 Фото: Олена Мудра

 

 Фото: Олена Мудра

 

 Оголошення

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: