44-річний тернополянин помер у реанімаційному відділенні Збаразької лікарні. Самосуд над ним вчинив 22-річний пасажир мікроавтобуса, який в’їхав в його автівку.

Аварія трапилась близько першої години ночі між селами Колодно та  Заруддя Збаразького району. 19-річний тернополянин, водій автомобіля «Фольсваген Транспортер» зіткнувся з автомобілем марки «ВАЗ 21154». Легковик був припаркований на проїжджій частині без ввімкнених габаритів.  

Читайте також

Патрульні виявили автомобіль, який у розшуку 7 місяців

Після зіткнення водії затіяли бійку. 22-річний пасажир мікроавтобуса, житель села Гніздичне Збаразького району, наніс тілесні ушкодження 44-річному тернополянину, що був за кермом припаркованої машини. Його госпіталізували, та врятувати не змогли Причиною смерті стала масивна внутрішня кровотеча, спричинена закритою тупою травмою живота з розривом брижі товстого кишківника.

Житель Збаражчини затриманий. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: