Ледь трагедією не закінчилась рибалка для браконьєра

19.03.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Рибохоронний патруль стає вагомою силою - так у Київській області на річці Унава рибалка, який ловив рибу сіткою з жилки, побачивши патрульний човен вистрибнув зі свого човна, перевернув його та хотів втопити улов та снасті. Але інспектори врятували порушника та докази його провини. Разом врятовано: один порушник гр. Н., товстолоб-1 шт., карась-6 шт., раки-12 шт., загальною вагою 14 кг, човен 1 шт., знаряддя лову. " Безглуздий та небезпечний вчинок не врятував "іхтіандра" від відповідальності!" повідомили патрульні.

Під час рейду врятував порушника, який зі страху вистрибнув з човна!

Сьогодні, на річці Унава, в районі м.Фастів у Київській обл., під час проведення Рибоохоронного рейду був помічений гр.Н., який проводив вилов риби сіткою з жилки з деревяного човна та встиг добути: товстолоб-1 шт., карась-6 шт., раки-12 шт., загальною вагою 14 кг.

Побачивши інспекторів Рибоохоронного патруля, порушник вистрибнув з човна у воду та перекинув його, намагаючись втопити разом із забороненими знаряддями лову та незаконно добутою рибою!
Патрульними було прийнято усіх заходів щодо порятунку останнього та недопущення знищення речових доказів!
Безглуздий та небезпечний вчинок не врятував "іхтіандра" від відповідальності!
Складений протокол за ч. 4 ст 85 КУпАП, знаряддя, засоби вчинення правопорушення та незаконно добута риба вилучені!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі