Очільник Тернополя взяв участь в обговоренні проекту ліберального Податкового кодексу України

Опубліковано:
16 Березня, 2017

У Тернополі провели круглий стіл, де обговорили проект ліберального Податкового кодексу України. Розробили проект фахівці Асоціації платників податків. Участь у заході взяв міський голова Сергій Надал.

Очільник Тернополя зазначив, що подібні обговорення є надзвичайно важливими для представників бізнесу, громадськості та органу місцевого самоврядування, адже саме вони будуть його реалізовувати.

Також, як відзначив Сергій Надал, в розвинених країнах малий та середній бізнес приносить близько 70% доходів державі і саме тому йому варто приділяти значну увагу та прислухатися щодо впровадження нового Податкового кодексу.

Читайте також

Сергій Надал вручив сертифікати на квартири 12-ом учасникам АТО

– Зі своєї сторони міська рада у Тернополі робить максимально сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу, наприклад, одним з важливих рішень було обговорення з підприємцями та прийняття таких диференційованих ставок місцевих податків, щоб і наповнити місцевий бюджет, і щоб ці податки не були обтяжливими для бізнесу, –  каже Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: