У Тернополі бійці, які добровільно пішли воювати в зону АТО, отримають 75% пільгу на оплату комунальних послуг

Опубліковано:
16 Березня, 2017

Тернопільські добровольці АТО отримають 75% пільг на оплату комунальних послуг з міського бюджету. Таке рішення прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету з метою їх соціальної підтримки.

Пільгами зможуть скористатись лише ті бійці, які зареєстровані та проживають у Тернополі.

«Сьогодні на державному рівні, на жаль, ще не врегульовано статус добровольців і значна частина з них не отримує від держави жодної допомоги чи компенсації. Саме тому міською радою Тернополя прийнято рішення підтримати тернополян-добровольців АТО і членів їх сімей та надати 75% пільгу на оплату за житлово-комунальні послуги, – пояснює міський голова Сергій Надал. – Для отримання пільг добровольці повинні написати заяву та подати перелік документів в управління соціальної політики».

Читайте також

У державних установах введена комісія на оплату комунальних послуг

Для отримання пільги потрібні наступні документи: заява, копія посвідчення учасника – добровольця, копії паспортів заявника та членів сім’ї, копії реєстраційних номерів облікової картки платника податків (позначка в паспорті, в разі відмови від одержання ідентифікаційного номера), копію квитанції про оплату житлово – комунальних послуг, довідку про склад сім‘ї, копії свідоцтв про народження дітей. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: