Поліція повідомила про нову сутичку з учасниками блокади на чолі з тернопільським нардепом Пастухом

Опубліковано:
15 Березня, 2017

Близько 16.30 в середу на блокпосту біля Костянтинівки для перевірки було зупинено автоколону, яка рухалася з боку Покровська в складі близько 50 осіб на чолі з народним депутатом Тарасом Пастухом (“Самопоміч”). Однак частина громадян відмовилася проходити перевірку та зробила спробу силового прориву через блокпост. Одного з поліцейських травмовано в результаті застосування активістами сльозогінного газу, повідомляється на сайті поліції Донецької області, – пише lb.ua.

Читайте також

РНБО вирішила припинити торгівлю з ОРДЛО

“Група агресивно налаштованих осіб рушила на поліцейських, які несли службу на блокпосту. Громадяни відсунули огороджувальні плити і намагалися прибрати службовий автомобіль, який обмежував рух на блокпості. Громадяни нецензурно висловлювалися на адресу поліцейських і перешкоджали виконанню службових обов’язків. Один з активістів застосував газ з балончика в обличчя поліцейському. Потерпілого доставлено в лікарню з опіками очей”, – сказано в повідомленні.

Читайте також

Влада бореться з ветеранами АТО через блокаду залізничної колії поблизу Бахмута, – нардеп Тарас Пастух

Поліцейські попередили про заборону наближатися до стратегічного об’єкту на певну відстань і право використання зброї відповідно до Закону «Про Національну поліцію». Однак громадяни не реагували на попередження, в зв’язку з чим співробітники поліції були змушені зробити декілька попереджувальних пострілів у повітря.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: