В одній з Тернопільських аптек провели обшук

Опубліковано:
15 Березня, 2017

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному  провадженні  за ч.1, 2 ст. 320 (Порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч.1 ст. 321-1(Зберігання з метою збуту або збут завідомо фальсифікованих лікарських засобів)  Кримінального кодексу України.

Під час розслідування встановлено, що  працівники однієї з аптек обласного центру    реалізовували лікарські засоби із вмістом наркотичних  речовин без пред’явлення покупцями рецептів та в забороненій  кількості.

Читайте також

У міській раді пояснили, чому в деяких аптеках не діє «Картка тернополянина»

Спільно з працівниками поліції проведено  санкціонований обшук у складських приміщення цієї  аптеки, де   виявлено десятки  протермінованих   препаратів,   а також таких, що   мають візуальні  ознаки фальсифікату.  Серед них – упаковки парацетамолу, сульфацилу,  цетрину та інші ліки, що користуються особливою популярністю серед споживачів.

Розслідування триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: