16 березня у «музичній бійці» в Тернополі зійдуться чотири гурти

Опубліковано:
15 Березня, 2017

Музичний конкурс серед молодих гуртів «Koza Music Battle» оголошує дату та час проведення третього чвертьфіналу. Відбудеться він 16 березня о 19.30 год. у арт-барі «Коза».

Цього разу у музичному батлі зійдуться гурти: Purple Blue із Києва, The Tea Ship з Чернігова, Loud Silence з Чорткова та Black Jack з Хмельницького. І лише один з них увійде у півфінал та буде змагатися за головні призи музичного конкурсу «Koza Music Battle»: виступ на фестивалі «Файне місто», 3000 грн. та запис трьох пісень.

Київський гурт Purple Blue (інді/блюз рок) – це вибухове поєднання психоделічного блюзового груву та альт-рокового шаленого хедбенгу на тлі мелодійного сучасного інді. У 2016 році гурт пройшов відбір на «Koza Music Battle», але з гурту несподівано пішла вокалістка, тому участь у змагу їм довелося відкласти на рік. 

Чернігівський гурт, що подорожує в межах космічного океану на хвилях garage, indie rock музики The Tea Ship другими вийдуть на сцену музичного конкурсу. Їх перший ЕР альбом був в жанрі garage punk, а зараз колектив записав легкий surf альбом. «Які ідеї і жанри будуть реалізовані в майбутньому важко сказати, але це точно буде щось цікаве!» – кажуть музиканти. 

Третій учасник батлу інді-рок гурт з Чорткова Loud Silence має за мету розбудити любов у людей до справжньої, натуральної, нічим не зіпсованої музики. А Black Jack із Хмельницького (грає у жанрі psychobilly з елементами ска та хард-кору)  складається з різнопланових людей, з різними музичними та естетичними смаками, різного віку, які прийшли з різних стилів.  Колективу Black Jack уже два роки. Незважаючи на це, у них поки немає аудіозаписів. Кажуть, що намагаються продумати все до найменших деталей: кожен удар чи кожну нотку бек-вокалів, аби усе було якомога бездоганніше, і вже тоді думатимуть про запис.

Хто стане третім півфіналістом «Koza Music Battle» стане відомо вже у цей четвер, 16 березня у арт-барі «Коза». Нагадаємо, що першими двома півфіналістами стали гурти OMANA (Київ) та OWN CHARTER (Брест, Білорусь).

Музичний конкурс відбувається за підтримки Тернопільського м’ясокомбінату.

The Tea Ship. Ілюстрація організаторів

 

Purple Blue Ілюстрація організаторів

 

Loud Silence. Ілюстрація організаторів

 

Black Jack. Ілюстрація організаторів

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: