За першість за програмою ІААF «Дитяча легка атлетика» змагатимуться команди Західного регіону

Опубліковано:
15 Березня, 2017

17 березня о 14.30 год. «Королева спорту», так величають легку атлетику, завітає у зал спортивних ігор Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. 

Тут відбудеться матчева зустріч серед команд з областей Західного регіону України, з ігрового багатоборства за програмою ІААF «Дитяча легка атлетика». 

В змаганнях запрошено взяти участь команди 5-х класів в складі 8 учнів, з міст: Тернополя, Луцька, Львова, Івано-Франківська, Ужгорода та Чернівців.

Читайте також

У Козові і Підгайцях встановили сучасні спортивні майданчики з тренажерами. На черзі – Зборів і Бережани

Програма змагань складатиметься з шести окремих видів програми: естафети з елементами бар’єрного бігу; біг «Драбинка»; метання диску; метання спису; стрибків в довжину та естафети Формула -1.

Безпосередніми організаторами матчевої зустрічі є Федерація легкої атлетики Тернопільської області (ФЛАТО) та КО Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення за підтримки Тернопільського обласного відділення Національного олімпійського комітету та Тернопільська міська рада. 

 Афіша зустрічі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: