У День добровольців під час урочистостей Тернопільські атовці повернулися спинами до побратимів

Опубліковано:
14 Березня, 2017

На Театральному Майдані під час відзначення Дня добровольця, учасники АТО вийшли перед сценою та повернулися спинами до своїх військових-побратимів, а їх керівники зачитали звернення до вищого керівництва держави щодо підтримки блокади торгівлі з Донбасом та засудженням силового розгону редуту.

«Днями ми провели збори, у яких взяли участь голови районних осередків і сьогодні тут є делеговані представники від районних рад – загалом членів нашої організації близько 4 тисяч. Ми повернулися спинами на підтримку редуту та на підтримку лікарів і волонтерів, які нині не мають можливості проїхати на передову. Може хтось засудить те, що ми розвернулися спиною до добровольців, але ми пройшли Майдан і війну, не для того, щоб сьогодні не пускали медиків до військових  на фронті, яких арештовують та на яких відкривають кримінальні провадження. То є той агресор?» – каже голова Спілки учасників АТО Тернопільської області Алла Борисенко.

Читайте також

На Театральному Майдані Тернополя відзначили День добровольця (Фото)

Цей вчинок атошників обурив добровольців. Голова ГО «Об’єднання бойових побратимів» Катерини Бойко зауважує, що на урочистості добровольці спеціально прибули до Тернополя на два дні і їх отак низько. 

Після урочистостей члени Спілки покинули Майдан та пройшли до пам’ятника Шевченку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: