Патрульні потрапили в аварію, коли наздоганяли п’яного екс-працівника ДАІ (Відео)

Опубліковано:
14 Березня, 2017

Тернопільські патрульні переслідували автомобіль з колишнім працівником ДАІ, який був під “мухою” та грубо порушував правила дорожнього руху. В результаті переслідування, один з екіпажів поліцейських потрапив у ДТП. Події розгорталися у неділю 12 березня, – пише 20 хвилин.

– Аварія за участю одного з екіпажів патрульної поліції трапилась на перехресті вулиць Злуки – 15 Квітня близько 21.00 години, – коментує начальник Управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. – Патрульні переслідували автомобіль, водій якого грубо порушив правила дорожнього руху.

Володимир Струк каже, що патрульні їхали з синіми та проблисковими маячками і увімкненою звуковою сигналізацією. Проте, водій автомобіля Ford Kuga, побачивши патрульну машину, що мчала, розгубився і не надав перевагу, як результат вони зіткнулися.

Читайте також

У Бережанах атомобіль збив чоловіка і втік
На вулиці 15 квітня – ДТП

– Після того, як інший екіпаж, затримав зловмисника, який був також на автомобілі Ford, з’ясували, що водій-порушник у стані алкогольного сп’яніння. До того ж він – екс-працівник ДАІ керівного складу, – каже Володимир Струк.

Усі адмінматеріали проти порушника працівники поліції направили до суду. 

До слова, за рік діяльності патрульної поліції у Тернополі сталося близько 15 аварій за участі патрульних автомобілів. 6-7 з них – з вини патрульних. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: