На Тернопільщині раніше судимий обікрав помешкання учасника АТО

Потерпілий звернувся з заявою до правоохоронців. Крадія поліцейські розшукали. За скоєне він вкотре постане перед судом.

13.03.2017 21:43   Джерело: НОВА Тернопільська газета
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Крадіжку чужого майна інкримінують збаразькі правоохоронці мешканцю села Бутин. 38-річний чоловік викрав з підсобного приміщення односельця 8 рулонів металевої сітки.

Як повідомляють у Відділі комунікації ГУНП у Тернопільській області, підозрюваний раніше вже притягався до відповідальності за майнові злочини. Ще з непогашеною судимістю за минулі крадіжки, скоїв наступні. На господарство односельця злодій навідувався кілька разів. Знав, що господар відбув на службу в зону АТО, тож будинок стоїть порожній. Виламав замок на дверях комори та викрав 2 рулони сітки. Вже вранці в сусідньому селі продав будматеріал. Коли закінчилися гроші, знову подався до комори односельця. Цього разу навіть не їхав до іншого населеного пункту, продав крадене іншому мешканцю села.

Читайте також

Вкрав з магазину ножі

Коли ж атовець повернувся додому, то металевої огорожі на господарстві вже не виявив. Крадій встиг спродати всі вісім мотків. Потерпілий звернувся з заявою до правоохоронців. Крадія поліцейські розшукали. За скоєне він вкотре постане перед судом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: НОВА Тернопільська газета  

Коментарі