Новітній погляд крізь призму часу на Шевченка у Великих Гаях (Фото)

Опубліковано:
13 Березня, 2017

На сцені Народного Дому Великих Гаїв зродилось особливе дійство: аматори сцени через творчість як таку (пісні, танці, вистава) допомогли присутнім глядачам торкнутись Духовного Серця Тараса Шевченка, відкрити його для себе крізь призму іншого Часу – Часу сучасності… В основі літературно-музичної композиції креативний проект вчительки української мови і літератури, класного керівника 9-го класу місцевої школи Людмили Іванівни Кравчук.

У залі не залишилось байдужих після перегляду відеоряду про останні події в Україні впродовж останніх трьох років. Окрасою свята стали виступи шкільного ансамблю “Гаївчанка” (художній керівник Марія Ярема), танцювального колективу “Первоцвіт” (худ. керівник Михайло Качан), професіоналів своєї справи, відомого у нашому краї і за його межами –  народного аматорського хору Великих Гаїв під орудою Івана Виспінського. Перегляд залишив добрий слід у Душі та Серці кожного, адже був пронизаний особливою любов’ю до Бога та України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: