Мер Львова зізнався, що йому можуть вручити підозру у вчиненні кримінального злочину

Опубліковано:
13 Березня, 2017

Про це Андрій Садовий написав на своїй сторінці Фейсбук:

“Щодо суботньої зустрічі з Президентом хочу вкотре чітко підкреслити. Я не проводив жодних переговорів щодо блокади ОРДЛО, оскільки, ані не є її організатором, ані не мав і не можу мати (!) жодних повноважень від активістів блокади на такі переговори.

Президент запитав, яка моя позиція – я відповів. Вона співзвучна з позицією “Самопомочі”. Ситуацію, на нашу думку, можуть врегулювати:

– звільнення за будь-яку ціну наших полонених (якщо навіть необхідно буде міняти за формулою “один на сто”, то треба міняти);

Читайте також

Садовий готує Надалу «сміттєву» помсту?

– прийняття Закону про визнання статусу територій підконтрольних “ЛНР” і “ДНР” як окупованих Росією з усіма міжнародно-правовими наслідками (і забороною торгівлі автоматично).

P.S. З суботніх зустрічей дізнався, що вже незабаром маю отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину. Звичайно, я не пов’язую це, ані з позицією “Самопомочі” в парламенті, ані з особливостями української політики. Так співпало просто.”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: