Тернопільські патрульні під час святкування річниці згадують спонтанні історії робочих днів (Фото, Відео)

12.03.2017 18:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Вітання із успіхами у виконанні численних завдань та із тим ,що «просто вижили» звучали для патрульних Тернополя від начальника нацполіції в області Олександра Богомола. Побажання нових грамот та перемог озвучували вихованці Центру творчості дітей та юнацтва. Самі ж патрульні розповідали, що ритм спонтанних історій кожного дня став звичним режимом життя, - пише Терен.

Так у Тернополі святкують рік від дати створення патрульної поліції  міста. Урочистості проходять в Українському домі «Перемога» 12 березня.

– Вітаю патрульних із тим , що просто вижили у безкінечному виконанні завдань ,- говорив начальник нацполіції Олександр Богомол. – Доведеться навчатись під час усієї служби. Але найбільший позитив у тому, що в нашій області люди серйозно і без остраху сприймають поліцію. За дослідженнями Кабміну ми маємо найвищий рівень довіри – 59%. Тому не даремно так довго чекали і добивались появи поліцейських. В подальшому очікуємо ще більш плідної праці.

Для патрульних співали, танцювали та декламували привітання. Найменші учасники свята висловили своє захоплення поліцією перед виступом.

– Я бажаю, щоб поліцейські гарно працювали і мали купу грамот, – каже 8-річний Денис Білоус із колективу «Росинка» Центру творчості. – І щоб були сміливі і завжди перемагали. Вони захищають нас завжди.

Після урочистостей патрульні повертаються на вулиці Тернополя, щоб забезпечувати і надалі порядок та громадську безпеку.

– Наша рота сьогодні патрулює місто, тому святкую річницю на службі, – розповідає лейтинант поліції Марія Паслай. – За рік часу я звикла до складнощів. Кожен робочий день має своєрідну історію. Потрібно бути готовим жертвувати часом та зусиллями заради свого міста, суспільства, країни. Якщо такого бажання немає, нічого не вийде. Усім бажаючим доповнити ряди поліції слід найперше починати зміни з себе, зі свого мислення та дій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі