Тернопільський депутат підтримує створення пам’ятника місцевій бабусі, яку називали «Шапокляк»

Опубліковано:
12 Березня, 2017

Депутат міської ради Андрій Шкула підтримав ідею встановити пам’ятник знаменитій бабусі Альбіні Михайлівній, яка померла минулого року. Бабцю називали місцевою “Шапокляк”. Альбіна Михайлівна завжди дуже стильно одягалась, любила поговорити з мешканцями міста і сама з собою, – пише Доба.  

— Говорив і говорю: саме люди є душею міста. Вони є той колорит, та родзинка, та сутність яка дозволяє сказати: “так, це живе місто, місто з душею”. Ця пані була дуже яскравою. Її життя було не простим… І в місті не був би зайвим пам’ятник пані в капелюшку, яка вдивляється в обличчя перехожих, — пише у “Фейсбуці” депутат.

Читайте також

Тернопільська колоритна бабуся двічі на тиждень ходила у ЖЕК, приносила вино і лишала записки

Петицію про створення їй пам’ятника у Тернополі не підтримала необхідна кількість людей. Не дивлячись на те, що Альбіна Михайлівна стала символом Тернополя, було багато противників цієї ідеї. Вони наголошували, що жінка була хворою.

— Пам’ятник людині, яка мала проблеми із психікою та вигукувала дуже багато нецензурних слів просто на вулиці?! Категорично проти, — коментує Лілія Майка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: