Бережанські «Екозодіаки» зайняли перше місце на Всеукраїнському конкурсі

Опубліковано:
11 Березня, 2017

У лютому 2017 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з громадською організацію “Екологічний клуб «Еремурус» проведений Всеукраїнський конкурс «Енергія і середовище» під гаслом «Збережемо енергію – збережемо Планету!». Конкурс проводиться з метою пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді та педагогічних працівників, залучення їх до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів.

Серед 60 педагогічних робіт були представлені розробки уроків, факультативних занять з різних предметів та дидактичні матеріали для практичного уроку/факультативу, що присвячені простим енергетичним рішенням, які можна вжити на індивідуальному рівні, в масштабі навчального закладу, вдома, у регіоні для зменшення викидів парникових газів.

Читайте також

У Тернополі оголошено «екологічний піст»

У фіналі конкурсу, в номінації «Педагогічні роботи: Позашкільна освіта» грамоту Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за І місце отримала Христина Богданівна Димашевська, керівник гуртків Позашкільного комунального навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бережанської міської ради Тернопільської області з роботою: «Посібник «Енергозбереження та клімат» та навчальна гра «Екозодіаки». Цей посібник містить серію розробок тренінгів, тестів та ігор по енергозбереженню та зменшенню викидів парникових газів. Навчальна гра складається з гральних карт у вигляді зодіаків, які крок за кроком дають змогу гравцям, пройшовши відповідним маршрутом, визначити власний екологічний слід та кількість використання ними природних ресурсів. Також Христина Богданівна нагороджена подякою НЕНЦ МОН за сумлінну багаторічну роботу з наставництва у Всеукраїнському конкурсі молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: