«Кабмін має затвердити перелік товарів, які можна возити через лінію розмежування», — парламентар Роман Заставний

Опубліковано:
11 Березня, 2017

– Фракція «Народного фронту» наполягає, аби Уряд у найкоротші терміни  ухвалив рішення про припинення будь-якої торгівлі з «ДНР» та «ЛНР», – повідомив народний депутат від “Народного фронту” Роман Заставний. 

За словами парламентаря, Кабмін має затвердити перелік товарів, які можна возити через лінію розмежування – стратегічних товарів для енергетичної безпеки, які можуть купуватися виключно у підприємств, зареєстрованих в Україні.

Крім того, за словами народного депутата, варто ухвалити рішення про диверсифікацію критичного імпорту, як це робив свого часу Уряд Арсенія Яценюка. Як відомо, у 2015 році Україна перестала купувати газ у російського «Газпрому», уклала контракти про постачання вугілля з ПАР.

Водночас «Народний фронт» вимагає, аби активісти, які хочуть заблокувати переміщення вантажів до окупованих територій, не виходили за межі закону і не вдавалися до насильства. Не можна допустити провокацій, які будуть використані кремлівською пропагандою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: