У «Сузір’ї» Ореста Савки – сузір’я талантів (Фото)

11.03.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Щороку, у Шевченківські дні, тернополяни мають добру нагоду вже вкотре переглянути виставу «Мати-Наймичка» у виконанні талановитих і самобутніх акторів Тернопільського народного драматичного театру-студії «Сузір’я». Цьогоріч вони потішили своїм виступом зі сцени академічного обласного драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка. Славне сузір’я акторів впродовж останніх років настільки відшліфувало й удосконалило свою гру, що, чесно кажучи, вже нічим не відрізняються від професійних артистів. І це не може не тішити.

Читайте також

Театр у Борщеві: «Браво!.. Браво!!!»
Вчительське акторство та гоголівська ніч (Фото)

Богдан Маюк (Трохим), Наталія Кос (Настя), Назарій Наджога (Федір), Світлана Умриш (Домаха), Мар’яна Іванюха (Ганна), Андрій Тимочко (Марко), Діана Матушевська (Катря), Тамара Вощило (Гапка), Іван Пельц (Потап), Світлана Дзісь (Христя) – всі вони подарували оберемок емоцій, які зворушили душу, зачепили «за живе». Окреме слово про талант Юрія Дзюли (ведучий). Його особливий тембр голосу відразу налаштовував глядача на енергетичну хвилю родинності та українськості, тієї, давно забутої, яка нікуди не зникала, а сидить глибоко в генах кожного з нас і чекає свого часу, часу Відродження Душ. Шквал оплесків, квіти, вдячні усмішки, щасливий художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Орест Савка: справжнє народне визнання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі