В Тернопіль з’їхались молоді архітектори, щоб змінити парк Національного відродження

Опубліковано:
10 Березня, 2017

У неділю в Тернополі молоді архітектори, які приїхали з інших міст, покажуть свою концепцію реконструкції парку Національного відродження. За чотири дні роботи вони побувають у самому парку і напрацюють спільне бачення його розвитку. 

У воркшопі беруть участь 12 молодих архітекторів з інших міст та сім представників місцевої громадської ініціативи Urban.te.

– В 2017-2018 роках ми також плануємо робити нові об’єкти благоустрою і ми хотіли би бачити думку не лише місцевих проектантів, а більш широке середовище. Власне тому і було заплановано провести такий Воркшоп. В цьому році ми плануємо зробити оновлення в парку Національного відродження. Він був збудований ще у 70-х роках і тоді було інше планування, бачення, – розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, що минулоріч у нашому місті реконструювали Циганку за проектом групи архітекторів “URBAN.te”.  Як вважає очільник міста, це був один із найуспішніших проектів реалізованих у 2016-му році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: