У Тернополі виділили кошти на зарплати вчителям і медикам

Опубліковано:
9 Березня, 2017

На черговій сесії міськради було прийняте рішення про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік. Як зазначає очільник міста Сергій Надал, додаткові кошти вдалось отримати завдяки зміні бюджетного законодавства, а також було залишки невикористаних коштів з 2016 року.

Загальна сума додаткових надходжень сягнула 86 мільйонів гривень. В першу чергу за ці кошти було дофінансовано потреби в заробітній платі. Виділено понад 24 мільйони на заробітну плату вчителям та 3 мільйони працівникам медичної галузі.

Понад 2 млн гривень направлено на фінансування загальноміських програм.

Читайте також

Тернополяни більше не зможуть робити перерахунки на зарплатні картки

– Майже 32 млн буде спрямовано на капітальні видатки: ремонт житла, доріг, міжквартальних проїздів. Це фінансування програми термомодернізації і утеплення будинків. Також профінансовано  два проекти, які подали тернополяни на конкурс по “Громадському бюджету”. Зокрема, це освітлення пішохідних переходів та центр стерилізації тварин, – зауважив Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: