Як тернополянин дарував 1000 і один тюльпан просто неба (Фото)

Опубліковано:
9 Березня, 2017

Спортсмен, громадський діяч, бізнесмен Андрій Палюх 8 березня уТернополі щиро обдарував тисячу і одну тернополянку квітами весни – тюльпанами. Цей елегантний чоловік пояснює свій кількагодинний вітальний марафон бажанням  подарувати жінкам не тільки квіти, а ще і позитивний настрій. Своє вітання зі святом весни називає одним з див весняного дня, адже пахучі тюльпани дарував усім без винятку.

Читайте також

В Тернополі встановили новий квітковий рекорд України (Фото)

Андрій каже, що  1001-й тюльпан подарував на площі міста молодій симпатичній мамі з колискою та чоловіком, і з чистим серцем та світлими думками поспішив додому.  Після такого незапланованого флешмобу чоловік зробив висновок, що тернополянки красиві, позитивні, розумні та у чудовому настрої. Цікаво, що поступком тернополянина зацікавились жінки зі Львова та Одеси і, пишуть, що чекають його з тюльпанами у своії містах. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: