Тернополяни просять зробити транспортне сполучення між масивом «Східний» та вулицею Злуки

07.03.2017 07:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернополяни просять зробити у місті ще один маршрут для громадського транспорту, який би з’єднував масив «Східний» з вулицею Злуки. Петицію з таким змістом розмістили на сайті Тернопільської міської ради:  

«Велике прохання зробити регулярний маршрут, який би проходив зі Східного (Стадіон - Обласна лікарня - (по Бандери, чи Лесі Українки) - Збаразький поворот) на Злуки (Чалдаєва - Духовний центр). Тому що такого сполучення взагалі немає і вже десятиліття як мінімум не було. А якщо людина доїхала зі Злуки на Східний у вище згадані мною точки, то вона має право повернутися без пересадок і довгих об'їздів назад. Тому прошу дуже зробити таке сполучення. Не важливо що буде їхати маршрутка чи тролейбус, головне щоб щось було. Таке сполучення покращить маршрутну мережу міста», - пише автор петиції Андрій Ярославович Біньковський.

Читайте також

Тернополяни просять перенести управління соцполітики міськради з вул. Лисенка, щоб було легше добиратися

У перший день створення петиції, за неї проголосували 8 тернополян. Нагадаємо, щоб пропозицію розглянули у Тернопільській міській раді, за 30 днів вона має зібрати 300 голосів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі