Вхід у парк Шевченка ремонтуватимуть три місяці

06.03.2017 15:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернополі перекрили вхід у парк Шевченка через ремонтні роботи. Як зазначають в управлінні ЖКГ, реконструкція площі біля пам’ятника Бандери триватиме три місяці. Загалом на ремонти витратять майже 8 млн. грн. 

Наразі там вже розвалили радянську дошку пошани, яка була в аварійному стані і розпочато демонтаж бордюрного каменю та старого покриття.

Після цього там облаштують нове покриття, відремонтують підпірну стінку, оновлять освітлення та фасад будинку на вул. Грушевського, 9, яка прилягає до площі. Також там буде влаштовано декоративну арку.

Читайте також

У центрі Тернополя буде готель. Архітектори проти
Тернополянин показав, як можна реставрувати літак на «Східному»

- Це буде дуже такий цікавий проект, який повністю розкриє вхід в парк. Будуть також перголи, будуть насадження, ми вже закупили насадження. І витки рослин, і так далі. Мало цього, з цієї сторони ми робимо повністю площу, а з другої сторони, де от облдержадміністрація, оцей от тротуар. Він вже також понищений. Буде в унісон з цим також зроблений тротуар, - розповів начальник управління ЖКГ Олег Соколовський 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі