«Бери собі в Гаї!» – реакція тернопільських депутатів на пропозицію сільського голови щодо львівського сміття

Опубліковано:
6 Березня, 2017

«Бери собі в Гаї», – так на сесії Тернопільської обласної ради, що відбулася в п’ятницю, 3 березня, відреагували депутати на пропозицію сільського голови Гаїв Шевченківських Богдана Брича забрати львівське сміття до Тернополя.

Нагадаємо, Богдан Брич, крім того, що перебуває на посаді сільського голови Гаїв Шевченківських, що біля Тернополя, є ще й засновником громадської організації «Майдан Тернопіль». На сесію обласної ради він прийшов із кількома пропозиціями. Одна стосувалася голосування проти будівництва каскаду із шести гідроелектростанцій на Дністрі, а інша – бути добрими сусідами й допомогти меру Львова Андрієві Садовому подолати сміттєву кризу.

Як щирий українець, Богдан Брич, запропонував «прихистити» львівське сміття на Тернопільщині, а саме на Малашівському сміттєзвалищі, нагадавши, що Тернопіль й сам уже у 2009 році потрапляв у таку критичну ситуацію.

Читайте також

В Тернопільській області планують створити «округи» для прийому сміття (Відео)

– Не можу зрозуміти, чому ми їздимо до Львова й захоплюємося цим містом, відвідуємо чудові львівські кав’ярні, а тепер, коли львів’яни опинилися у скрутній ситуації, ми від них відвертаємося?! У будь-якій ситуації потрібно залишатися справді щирими українцями! – наголосив він.   

Проте аудиторія вкрай критично сприйняла дану пропозицію, адже у Тернополі й так щороку виділяється багато коштів на роботи, які проводяться на Малашівському сміттєзвалищі, а тому порадила Богданові Бричеві, якщо він хоче підтримати сусідів, забрати львівське сміття до себе у Гаї Шевченківські.

Нагадаємо, на сесію обласної ради було винесено проект про звернення депутатів Тернопільської облради до Тернопільської облдержадміністрації, сільських, селищних, міських, районних рад щодо недопущення ввезення в межі Тернопільської області твердих побутових відходів зі Львова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: