На фестиваль «Файне місто» уже шукають талановитих кулінарів

05.03.2017 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На славнозвісний фестиваль, що збирає улітку тисячі молодих людей та дарує море різноманітних розваг «Файне місто» уже шукають талановитих кулінарів, які зроблять свято смачним. Про це організатори фестивалю написали на сторінці у Facebook:

Читайте також

Музичний фестиваль «Файне місто» включили у список кращих фестивалів Європи

«Друзі, відкрив прийом заявок від партнерів у зону фудкорту. Якщо Ви талановитий молодий кулінар або ж досвідчений успішний ресторатор і можете здивувати відвідувачів фестивалю ФАЙНЕ МІСТО своїми унікальними стравами та напоями, неординарними торговими точками та творчим підходом до гастрономічної справи - будемо раді бачити присутність Ваших фудкортів на нашому фестивалі. Для подачі заявки - заповніть дану форму на і ми зв'яжемось з Вами! Попередній прийом заявок буде відбуватися до 01.05.2017. Станьте частинкою грандіозної події!», - зазначають організатори фестивалю.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі