Тернополянин у Австралії встановив світовий рекорд з автомодельного спорту

04.03.2017 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Світовий рекорд з автомодельного спорту таки їде, летить в Україну з відкритих міжнародних змагань в Австралії! Здобув її Андрій Якимів, єдиний українець, тернополянин, який відвідав ці змагання цього року, як переможець європейського турніру Великого шолома ( Grand Slam).

Після змагань в Сіднеї, де модель Андрія встановила рекорд України у класі Е3, розвинувши швидкість -   292,682 км/год , він поїхав на змагання у Брізбейні. І вже там встановив новий світовий рекорд –300 , 953 км/год , перевершивши рекорд естонців   296,393км/год . Крім представника України на змаганнях були спортсмени з Австралії, Естонії, Швейцарії, Німеччини, Росії.

Читайте також

Тернополянин встановив новий рекорд України з автомодельного спорту

Свою переможну потужну модель Андрій зробив в 2013 і з того часу ії вдосконалю є. Хоча автомодельний спорт ніяк не включають до олімпійських видів спорту – цей технічний напрям розвивається завдяки ентузіастам, які хочуть передати свою любов до техніки, свої вміння юним поколінням. У нашому місті познайомитись зі справжнім світовим рекордсменом можна завітавши на гурток кордових та радіокерованих моделей ТОКЦНТТШУМ, який очолює спортсмен з світовим ім'ям майстер спорту України міжнародного класу (кордові автомоделі) Андрій Якимів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі