Уже затримано 4 наркодилерів, які пропонували в Тернополі «сладості»

Опубліковано:
3 Березня, 2017

Правоохоронці вже затримали чотирьох наркодилерів та порушили 17 кримінальних проваджень за ст. 307 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, близько дев’яти місяців у Тернополі тривала спеціальна операція поліції із викриття та затримання наркоторговців, які через поштову мережу збували заборонені речовини. Затримати їх вдалося 22 лютого.  

Читайте також

Патрульні виявили автомобіль причетний до ДТП

Як уже повідомляли правоохоронці раніше, написи «Телеграф сладості» з’являвся у різних частинах міста на будинках та стовпах, а наркотики збували про всьому місту. Спершу затримати вдалося трьох організаторів цієї злочинної групи, а на сьогоднішній день затримано вже чотирьох. Встановлено й інших осіб, які допомагали здійснювати незаконну діяльність. У них було вилучено десятки тисяч гривень, долари, євро, а також вісім видів наркотичних засобів. 

Правоохоронці з’ясували, що понад 160 учасників цього злочину купували наркотичні засоби у наркодилерів. З реалізації та збуту наркотиків останні заробили понад мільйон гривень.

Наразі злочинці перебувають під вартою. За скоєне їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до восьми років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: