Тернополяни просять перенести управління соцполітики міськради з вул. Лисенка, щоб було легше добиратися

Опубліковано:
3 Березня, 2017

Тернополяни запевняють що до управління соціальної політики Тернопільської міської ради їм важко добиратися, адже туди не ходить транспорт і доводиться пішки далеко іти чи то з центру, чи то із зупинки, тому просять перенести управління у зручніше місце. Відповідну петицію уже подали на сайт міськради.

«Просимо перенести міське управління соціальної політики поближче до центру, чи маршрутів громадського транспорту. Діставатися до Лисенка, 8 завжди було вкрай важко. Особливо інвалідам. А управління створене саме для соц.захисту незахищених верств населення, у т.ч. інвалідів. Маршрутки туди не ходять. А йти з Бандери, чи від “6-го магазину” пішки, особливо зимою, інваліду – це знущання над людиною. Запуск додаткового маршруту через вул. Веселу, або Лисенка, ситуації не змінить. У тому районі проживає невелика кількість людей. Автобуси будуть нерентабельними ї ходити будуть рідко», – пише автор петиції Оліщук Родіон Сергійович.

Читайте також

Як столичні фахівці збираються «брендувати» Тернопільщину

За день петицію підтримали 8 тернополян. Нагадаємо, щоб цю пропозицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: