Тернопіль під час будівництва та модернізації котелень орієнтується на європейські норми

Опубліковано:
2 Березня, 2017

Над проектом будівництва котелень на альтернативних видах палива у Тернополі працюють  уже більше року. Зараз на стадії будівництва перебуває сім котелень. Їх використання дозволить замінити на 10-12% споживання природнього газу альтернативними видами палива.

При побудові котелень обирали такі технології, які дозволяють на одному котельному агрегаті використовувати два-три види палива.

Також котельня проходить процедуру вимірювання викидів і повинна отримати екологічний дозвіл на викиди. Цю процедуру успішно пройшли вже дві котельні. Цими днями фахівці перевіряють третю котельню і поки не висловлювали жодних зауважень.

Читайте також

На Тернопільщині службовці списали на ремонт дороги понад півмільйона гривень

«Таку ж процедуру перевірки систематично проходять і ті котельні, які використовують газ. Цього року на котельні на вул. Київська була небезпека, що вона не отримає дозвіл на викиди після спалювання газу. Тому ми дали гарантії, що вкладемо кошти у модернізацію котелень і зменшимо викиди. Щодо ситуації, яка зараз склалася з переобладнання на альтернативні види палива котельні на Київській, то на даний час усі роботи були призупинені до отримання висновків спеціальної комісії, – зазначив директор КП «Тернопільтеплокомуненерго» Андрій Чумак.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: