Кременецькі активісти: «Замовник вбивства Віталія Ващенка має сидіти!»

Опубліковано:
2 Березня, 2017

Погодивши дату наступного засідання — 16 березня, судді звернулися до учасників процесу бути відповідальними і сприяти розгляду справи, – пише НОВА Тернопільська газета.

 

1 березня мало відбутися судове засідання по справі щодо вбивства кременецького активіста Віталія Ващенка, однак не відбулося через те, що не з’явився адвокат одного із підсудних. Причина відсутності захисника — проблеми зі здоров’ям.

Читайте також

Поліція затримала четвертого підозрюваного у вбивстві Віталія Ващенка
Виявлено чотирьох підозрюваних у вбивстві депутата «Народного контролю» Ващенка

Суд не був повідомлений про це заздалегідь, а тому на слухання були доправлені четверо підсудних, прибула потерпіла сторона. Приїхали на засідання й активісти «Народної ради Кременеччини», «Правого сектора», представники ОБСЄ та небайдужі кременчани. Перед початком засідання кременецькі активісти розклеїли у залі листівки із закликом до притягнення до відповідальності замовників вбивства Віталія Ващенка.

 

Погодивши дату наступного засідання — 16 березня, судді звернулися до учасників процесу бути відповідальними і сприяти розгляду справи. Після засідання біля приміщення суду активісти висловили своє обурення щодо саботажу з боку підсудних та їх захисників.

         

         

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: