У Тернополі збільшили суму коштів, яку виділять на реалізацію проектів «Громадського бюджету»

Опубліковано:
1 Березня, 2017

На черговій сесії міської ради виділили гроші на втілення проектів терополян у рамках “Громадського бюджету”. Порівняно з минулим роком ця сума зросла з 5 до 9 мільйонів. Відповідно, буде можливість реалізувати більше ініціатив тернополян, які набрали найбільше голосів.

«Цієї сесії ми збільшили фінансування, загальне фінансування проектів громадського бюджету з 5 до 9 мільйонів. Через те, що бюджет, власні доходи Тернополя – це десь порядка 900 мільйонів – відповідно, цей 1%, він якраз вийшов 9 мільйонів. Відповідно, буде можливість реалізувати більше ініціатив тернополян, які набрали найбільше голосів», – каже депутат міської ради Назар Зелінка.

Щоб удосконалити відбір проектів цьогоріч для тернополян проведуть спеціальні навчання. Охочим покажуть, як створювати проекти для конкурсу та етично їх рекламувати. 

Читайте також

З 1 березня оприлюднювати інформацію Тернопільської міської ради будуть по-новому

Заходи для обговорення та вирішення актуальних для «Громадського бюджету» питань, почнуть вже вкінці березня та триватимуть кілька місяців.

– Щоби уникнути певних проблем, які виникали протягом втілення минулого циклу, ми запроваджуємо серію робочих груп та навчальних семінарів. Вони будуть проведені для представників міської влади, депутатів та громадських активістів, тернополян, авторів проектів, які хочуть покращити та вдосконалити свої вміння при подачі на “Бюджет участі”, – каже керівник субгранту в рамках проекту “ЗМФ-ІІ” “Подільська агенція з регіонального розвитку” Лілія Ковшун.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: