На Тернопільщині за хабар засуджено чиновника до 5 років позбавлення волі

За принципової позиції прокуратури Тернопільської області колишнього начальника інспекції з питань захисту прав споживачів засуджено до реальної міри покарання за ч. 3 ст.368 КК України  (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Нагадаємо,  посадовець разом з головним спеціалістом цієї установи вимагав та отримував гроші від підприємців за непроведення перевірок та зменшення їм  суми штрафів.

Читайте також

На Тернопільщині виловлюють депутатів-хабарників

Ухвалою Апеляційного суду Тернопільської області змінено вирок суду першої інстанції та засуджено колишнього начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Тернопільській області за ч.3 ст.368 КК України до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на 3 роки, з конфіскацією всього належного майна та  позбавлено 7 рангу державного службовця.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі