Тернополянин встановив новий рекорд України з автомодельного спорту

Опубліковано:
28 Лютого, 2017

Технічні види спорту вже традиційно розвиваються практично завдяки ентузіазму самих керівників гуртків. Найчастіше заняття з дітьми – це своєрідне хобі, для того, щоби передати свої знання молодому поколінню. Яскравим прикладом у Тернополі може стати гурток кордових та радіокерованих моделей ТОКЦНТТШУМ, який очолює спортсмен з світовим ім’ям майстер спорту України міжнародного класу (кордові автомоделі) Андрій Якимів.

Чемпіон 2016 року минулого тижня Андрій вилетів в Австралію на відкриті змагання з автомодельного спорту. Та нещодавно стало відомо, що везе у Тернопіль рекорд України! Його машинка на кордодромі розвинула шалену швидкість у класі Е3 – 292,682 км/год! Можна тільки порадіти за дітей у яких є такий талановитий керівник і побажати гуртку знайти шляхи додаткового фінансування для свого розвитку та участі у змаганнях різних рівнів. До слова: у країнці — чемпіони Світу 2016, чемпіони Європи 2016 і володарі Кубку Європи 2016 року з автомодельного спорту. Про перемогу українського спортсмена повідомила національна всеукраїнська федерація автомодельного спорту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: