Правоохоронці кажуть, що екс-очільника обласної ради не вбивали (Відео)

Опубліковано:
27 Лютого, 2017

Правоохоронці спростували інформацію про вбивство екс-очільника обласної ради. Чоловік помер в результаті інфаркту. А розбійний напад проти потерпілого правоохоронці зареєстрували за півтори доби до смерті.

Читайте також

Помер екс-керівник Тернопільщини
Колишнього голову облради Жукінського жорстоко вбили у власному гаражі?

Олександр Богомол, начальник ГУНП в Тернопільській області: «24 лютого, близько 19 години на лінію «102» поступило повідомлення від бувшого голови обласної ради Жукінського Анатолія Олександровича про те, що на нього був вчинений розбійний напад. Він повідомив про те, що по вулиці Паращука, коли ставив свій автомобіль, закривав гараж, двоє невідомих в балаклавах напали на нього, нанесли удари по голові, погрожували пістолетом, надягали пакет на голову, вимагали гроші. Провели обшук в гаражі, його зв’язали і він залишався деякий період зв’язаний. Йому вдалося вирватися, повідомити поліцію, повідомити близьких.Через півтори доби, в неділю зранку 26 числа нам стало відомо, що по місцю проживання, Жукінський Анатолій Олександрович помер».

Триває слідство. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до розбою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: