Голова Тернопільської ОДА відмовив меру Львова у прийнятті сміття (Відео)

Опубліковано:
27 Лютого, 2017

Тернопільщина не прийматиме львівського сміття. Про це повідомив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час зустрічі з представниками засобів масової інформації щодо початку двомісячника благоустрою.

«Ми звернулися до усіх без винятку представників органів місцевого самоврядування в Тернопільській області щодо можливості захоронення твердих побутових відходів міста Львова – практично усі вони відмовилися приймати львівське сміття на території своїх населених пунктів. Тому проінформував міського голову Львова Андрія Івановича Садового про відсутність такої можливості», – повідомив Степан Барна.

Читайте також

Куди далі постукається Садовий? У Запоріжжі теж відмовилися утилізувати львівське сміття
Чи прийме Тернопіль львівське сміття?

Голова Тернопільської ОДА також повідомив, що на території Тернопільської області наразі налічується більш як 740 сміттєзвалищ, які також потребують уваги та надання відповідного статусу – що також стало однією із причин відмови у прийнятті львівського сміття на територію Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: