«День дива» здивував не тільки дітей, а і дорослих тернополян – у «Кінопалаці» народжувались дракони

Опубліковано:
27 Лютого, 2017

Усі, хто відгукнувся на запрошення “КіноХвилі” та завітали на “День дива” потрапили на незвичайне дійство – маг та чарівник Михайло Попівчак на очах дітей та дорослих примусив літати столик з запаленою свічкою. Дивовижно щезали предмети та кудась дівалась рідина. Білий голуб встиг тільки раз змахнути крилами і також щез. Фокусник з нічого добував метри і метри стрічок… Уявіть враження публіки більшість з якої бачила дива ілюзії вперше!

І не тільки. За магічними дивами прийшли дива мультиплікаційні – презентація гуртка дитячої анімації “Студія Руда Миша” ТОКЦНТТШУМ для більшості присутніх була справжнім відкриттям. Адже мультиплікаторам та авторам анімаційних стрічок від 8 до 15 років. Їх, таких юних, представили гостям події. Спільна гра на знання назв мультфільмів та перегляд робіт юних аніматорів – на великому екрані літали ангели, ходив Св. Миколай, кіт та пес ділились ковбасою, а ріпка росла у діда з бабою піддобрена добривом.

За мультфільмами на сцені почались дива казкові – казкарка Ірина Мацко закликала до казкотворення усіх діток. Діти з азартом та натхненням долучились до написання казки про наш рідний Тернопіль! І, уявляєте, коли прийшлось до діла, на столах почали народжуватись дракони різних форм і кольорів, духи та привиди, принцеси та принци. Доки одні діти творили казку та будували замки, другі знімали мультфільми – про Козу та її день народження, про співучі серця та про равлика, який подружився з кротом.

Під час дійства до кінотеатру завітали Єва та Соломійка, щоб зняти сюжет для дитячої програми “Чарівний ключик”. Дівчатка з захопленням приєднались до анімації, написання казки та вчились робити фокуси.
Усі матеріали для майстер класів закупила компанія “Мрія”, діти отримали блокноти, які допоможуть їм здійснювати свої мрії та книжечки з казками від видавництва “Підручники і посібники”.

“День дива” відбувся 25 лютого у рамках проекту “КіноUP” творчого об’єднання “КіноХвиля”. Це вже третя нестандартна цікава подія для юних тернополян. Нагадаю, що діти вже зустрічались з мультиплікаторами зі Львова та Києва та спробували себе у шведінгу – створювали кінорімейки на відомі фільми для дітей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: