Нерукотворний Образ з Тернополя повернувся у Ватикан (Відео)

Опубліковано:
27 Лютого, 2017

Ікона Нерукотворного Образу, яка перебувала на Тернопільщині з 16 по 22 лютого 2017-ого року повернулась в Папську Захристію у Ватикані, – пише Файне місто.

Супроводжували святиню по дорозі до Ватикану о.Роман Дутчак, вікарій Тернопільсько-Зборівської єпархії та настоятель Зарваницького Маріїнського Духовного центру о.Володимир Фірман.

Нагадаємо, Образ перебував на Тернопільщині з Благословення папи Франциска, Митрополита, архієпископа Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка та за підтримки засновника благодійного фонду «Твори добро» Ігоря Гуди.

Читайте також

Черга до чудотворної ікони Лику Христового в Тернополі. Відео з висоти пташиного польоту

За попередніми підрахунками, Нерукотворний Образ Ісуса Христа відвідали сотні тисяч тернополян та паломників з інших областей.

Таку кількість вірян Архикатедральний Собор не бачив за всю історію свого існування. В черзі люди простоювали по 10-15 год. (від Драмтеатру).

Відео надано о.Романом Дутчаком.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: