Для місцевих підприємців зменшили ставку єдиного податку

Опубліковано:
25 Лютого, 2017

Міська рада Тернополя пішла на зустріч підприємцям другої групи та знизила для них ставку єдиного податку. Також зменшено ставку податку для житлової нерухомості, нерухомого майна та зменшено розмір орендної плати. Відповідне рішення було прийняте на черговій сесії Тернопільської міської ради.

Зокрема, ставка по єдиному податку становить: для першої групи 10 % від прожиткового мінімуму (160 грн. в місяць), для другої групи 15% від мінімальної заробітної плати (480 грн. в місяць).

Також цим рішенням зменшено розмір орендної плати за землю з 3% до 0,09 % для земель гаражних кооперативів та багатоквартирних житлових будинків, гуртожитків. 

Читайте також

«Благословенне Тернопілля» викликало чималий інтерес у Києві

Зменшено ставку податку на нерухоме майно для об’єктів нежитлової нерухомості в два рази, хоча законом передбачено максимальну ставку 1,5 %.

Залишено ставку для житлової нерухомості 1% , для гаражів 0 % , для господарських та інших будівель житлової нерухомості 0,5 % (пільгова площа квартири 60 кв.м, будинки 120 кв.м.).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: