Головна інтрига сесійного дня Тернопільської міської ради – затвердження змін до Генплану міста

Опубліковано:
24 Лютого, 2017

Головна інтрига сесійного дня Тернопільської міської ради – затвердження змін в основному містобудівному документі обласного центру.

Нагадаємо, що раніше окремі депутати тернопільської міської ради звинувачували чиновників муніципалітету у фальшуванні основного містобудівного документа Тернополя. Мова йде про десяток ділянок, які в наче б то справжньому Генеральному плані є зеленими зонами, а в фальшованому, на основі якого розробляли зміни для нинішнього голосування депутатів, ці ділянки вже призначені під забудови.

Читайте також

Хто повинен нести відповідальність за зміни Генплану Тернополя?
Чому деякі депутати не хочуть голосувати за зміни до Генплану Тернополя?

В управлінні архітектури міської ради звинувачення спростовують, заявляючи, що з часу останнього застрвердження Генплану жодні містобудівні умови чи обмеження на земельні ділянки, цільове призначення яких не відповідало Генплану ненадавались.

Щойно депутати розпочали розгляд питання про зміни до основного містобудівного документа міста. Аби їх затвердити необхідно 22 голоси. В кулуарах кажуть, шо не голосуватимуть за зміни депутати з фракцій «Громадянська позиція», «Самопоміч» та «Батьківщина».

Читайте також: 

Про сесію Тернопільської міської ради та події під стінами мерії (Наживо) 

Трансляція пленарного засідання чотирнадцятої сесії Тернопільської міської ради (Наживо)

Деталі згодом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: