Тернополяни просять облаштувати автобусну зупинку на вулиці Чехова

Опубліковано:
24 Лютого, 2017

Тернополяни просять у місцевої влади облаштувати автобусну зупинку на вул.. Чехова, оскільки вважають, що людям з цієї вулиці доводитися досить далеко іти, аби сісти у маршрутку чи тролейбус і добратися до іншої частини міста. Відповідну петицію подали на сайт Тернопільської міської ради.

«Близько місяця тому з’явилася нова зупинка “Вул. Сахарова”. В мене виникло питання, чи можна було би створити так саме зупинку Чехова. Ідеальний варіант, перехрестя вул. Крушельницької і Чехова (біля будівельної організації). Це було би зручно для студентів ТНЕУ та ТДМУ, так як вони навчаються в корпусах, розміщених на вул. Чехова. Звернула увагу на цю зупинку, так як по вул. Крушельницької передбачено пересування транспорту, а саме: маршрутка № 13 та тролейбус № 10 (на жаль, інших номерів не знаю). Також хочу зазначити, що від зупинки “Вул. Збаразька” до зупинки “Вул. Крушельницької (художній музей)” досить велика протяжність руху. Тому і звертаюся до Вас. Буду вдячна Вам за Вашу відповідь!», – пише автор петиції  Повар Леся Петрівна.

За 7 днів петицію підтримати 13 тернополян. Нагадаємо, щоб цю пропозицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 голосів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: